Olajakke menn finn mine annonser homo

olajakke menn finn mine annonser homo

.

Det jeg undrer meg over da er at argumentene for retten til homofilt foreldreskap nettopp bygger på at biologien i fremskaffelsen av barn er irrelevant. Noen av forkjemperne som ser dette eller? Bildet du viser er vel et av de minst provoserende bildene jeg har sett. Et bilde kan tolkes på svært mange måter. Jeg ble minnet på en far som var dårlig til beins en periode og trengte litt støtte når han ønsket å gå en tur.

At det er et homofilt par som er avbildet kan jeg ikke skjønen er problematisk, og slik jeg har forstått det favner bunken av reklamebilder Stormberg bruker ganske bredt. Det tror jeg er en god strategi. Jeg lar meg stadig forundre over hvor provosert noen kan bli over at andre gjør det vakreste og uskyldigste man kan gjøre her i verden — å være glad i et annet menneske.

Som en gift, heterofil mann har jeg aldri opplevd at noen ser stygt på meg når jeg holder kona mi i hånden i Markens. Ingen har noengang reagert når vi har kysset offentlig og det er vel de færreste som har tenkt tanken om å skrive et rasende blogginnlegg når de har sett oss gå med barnevogna.

Dette er imidlertid hverdagen for mange homofile i Norge i dag. Det som er helt naturlig for oss som er heterofile, fortoner seg som en uoppnåelig drøm for de fleste homofile. Tenk hvis du måtte tenke deg om to ganger hvis du ville danse med den du er glad i på byen i frykt for å havne i trøbbel — jeg hadde blitt gal! Vi tillater oss å diskutere om homofile burde få lov til å gifte seg på lik linje med oss andre, vi diskuterer deres omsorgsevne eller hvorvidt vi synes det er ekkelt å dusje sammen med noen som er homofil.

Det eneste legningen forteller oss om et annet menneske er hvilket kjønn man er glad i — bortsett fra det er det ingenting som skiller oss. Det er lett å se de klare parallellene mellom dagens homofobi og og tallets kamp mot rasisme.

SOS Rasisme måtte bruke mye tid å krefter på å fortelle oss at våre nye landsmenn var akkurat som alle oss andre — selv om de var litt mørkere i huden. Vi nordmenn måtte opplyses om at innvandrerne ikke var slemme og at de ikke kom for å gjøre oss noe galt. Vi er forskjellige utenpå — men inni er vi like, var det store slagordet.

Vi er selvsagt ikke i mål med kampen for rasisme i Norge, men alle innvandrere og mørkhudete har i det minste alle de samme formelle rettighetene. Trangsynte mennesker vil alltid ha et behov på å rakke ned på andre mennesker som ikke er helt som dem selv — det være seg mørkhudete, homofile, psykiske utviklingshemmede eller folk som bor ute i distriktene for den saks skyld. Jeg vil i denne omgang ikke gå inn på hva jeg synes om statskirkens behandling av homofile, annet enn at jeg skulle ønske at biskopene og prestene i Norge kunne være like inkluderende mot de homofile i dag som de i sin tid var i kampen mot rasisme.

I sin tid var biskopene, regjering, storting og til og med Kongen krystallklare i forhold til rasisme — det hadde vært fint om de kunne børste støvet av sine gamle taler om toleranse og inkludering og anvende dem like rundthåndet i homofili-debatten i dag. Det er når vi slutter å se på mennesker som individer men som grupper at problemene som regel begynner å komme.

Selvfølgelig finnes det usympatiske homofile og homofile som ikke burde ha omsorg for barn, men dette er pga. At folk kan bli kvalme og opprørt av et bilde av to voksne menn som er ute å går tur med hunden virker ganske utrolig på meg — det høres ut som en historie om noe som skjedde på tallet.

Denne debatten har til tider så høy temperatur at det ville vært forventet av mange at en med mitt standpunkt skulle be alle som er i mot homofile å dra til helvete og skamme seg. Det vil jeg ikke gjøre — i stedenfor vil jeg oppfordre dem som ikke er enige med meg til å gå i seg selv å tenke på hva de ville følt hvis det som var mest naturlig for dem i hele verden skulle bli sett ned på og gjenstand for debatt.

Det å være glad i et annet menneske er det vakreste som finnes — og hvis det mennesket i tillegg er like glad i deg er jo lykken komplett. Ikke la oss legge oss opp i hvem som glad i hvem — la oss heller være glade for alle som finner kjærligheten og lever i fred og fordragelighet med hverandre. Dette er første gang jeg har blitt imponert over hvordan et selskap velger å markedsføre seg og drive omdømmebygging med positive handlinger fremfor resirkulerte floskler. Det gleder meg at dere som privat foretak står som et levende eksempel på en suksessrik bedrift som evner å ta på seg oppgaver utover det som pålegges av det offentlige.

Jeg la faktisk ikke merke til at det var to menn som leide. Har sett bildet før, og la bare merke til den gode stemninga i det. De som argumenterer mot ekteskapsloven utfra barnas beste, er overhodet ikke opptatt av barnas beste. Ingen av dem har gjort noe for å finne ut hvordan barna det snakkes om egentlig har det. Nina Karin Monsen skriver feks langt og lenge om det å mangle en far, uten å fundere sine skriverier på en eneste psykologisk vitenskapelig undersøkelse.

Far har plutselig blitt så utrolig viktig i debatten om barneoppdragelse, men så dukket det altså nylig opp en undersøkelse fra Danmark, som indikerer at barn av lesbiske har mindre sjanse for å utvikle psykologiske problemer enn barn av heterofile. Der forsvant plutselig viktigheten av den heterofile kjernefamilien. Barna til de lesbiske klarer seg faktisk bedre. Hvordan skal Nina Karin Monsen forholde seg til det?

Skal hun begynne å skrive om den ødeleggende effekten av å ha en far? Heldigvis for henne, er det hinsides motstandernes verdighet, å gjøre noe slikt. Far skal nok få være i fred, fra de lesbiskes angrep. Karl Johan vil ikke komme til å fylles av horder av lesbiske som krever en ekteskapslov som nekter fedre å oppdra barn, fordi fedre ikke er bra for dem, slik vi så indremisjonsfolkene gå til angrep på de lesbiske i forkant av ekteskapslovens innførsel.

Det er ikke nytt, dette med at homofiles barn klarer seg bra. Det finnes mange undersøkelser på dette fra før. Det har aldri vært noen tvil om at homofiles barn klarer seg minst like bra som andres barn. Likevel er "barnas beste" det argumentet man får igjen og igjen, fra folk som ikke har peiling.

Den gamle ekteskapsloven diskriminerte de barna oppratt i homofile parforhold som i alle tilfelle var der og alltid vil være der. Motstanderne av ekteskapsloven er ikke mer bekymret for barns velvære enn at de hadde som mål å komme tilbake til den tilstanden. De hadde ingen skrupler ved å skulle straffe barna for å ha feil foresatte.

Moralens voktere har det med å ende opp med å gjøre umoralske ting. Ikke er jeg religiøs, men jeg blir rett og slett kvalm av all denne homse-propgandaen folk alltid skal fremheve. Man kan ikke se noe sted lenger uten at det er homofile der og det er et feilaktig bilde. All mediafokuset på homofile får det til å fremstå som om det er så mange fler enn det det egentlig er. Ytringsfrihet går faktisk begge veier.

Vi har faktisk limitert ytringsfrihet idag, det er en illusjon. Hvordan kan du mene at det er den rådende mening å anerkjenne homofiles rett til ekteskap, evt. Kanskje det er slik det er på Internett, de unges domene, men ikke på landsbasis. Jeg hører så mye dritt om homofile fra folk, noen unge, mange gamle, at jeg er overlykkelig over å ha blitt oppdratt av liberale foreldre. Mennesker er mennesker, homofile også. De fortjener respekt, uansett hva man mener om retten til å adoptere. Gud er død, homofile er i aller høyeste grad levende mennesker.

Greit, jeg vet at det er provoserende å skrive at "Gud er død". Det er bare min mening. Tro på hva dere vil. De som sier at homofili er en sykdom som kan kureres må da være sterkt selektivt dyslektiske.

Det er homofobi som er en sykdom, men det spørs om den kan kureres. I forhold til flyskrekk er homofobi som ebola kontra forkjølelse. Er ikke bare å sende folk på avvenning a la godt gammeldags flyskrekkurs, synes virkelig jeg ser det. Kanskje det kan være idé til en markedsføringskampanje. Tenk at vi ikke har kommet lenger i !! Igjen og igjen, og også i flere av kommentarene her, opplever jeg det samme: De som mener noe annet enn det som pr.

Jeg synes det er så utrolig merkelig at ytringsfriheten synes mest, eller aller helst kun, å gjelde dem som har den rådende mening. Når man skal argumentere mot de som har "gammeldagse" meninger, blir argumentasjonen ganske fort usaklig.

Jeg blir også kvalm av KRF og deres argumentasjon. Jeg er for et tolerant og inkluderende samfunn. I dette samfunnet er også homofile menn og kvinner inkludert.

Samfunnet vårt måles i livskvalitet og homofile har like mye rett til livskvalitet som KRF velgere. De homofile nekter da ikke KRF å ha sine heterofile utøvende heterofili? Hvorfor i all verden skal da KRF gjøre det mot de homofile? Jo det er mer naturlig å være heterofil i den form av at det naturlige er det store flertallet. Men faktisk er homofili like naturlig fra naturens side, i dyreverden er det mang et eksempel på utøvende homofili.

Det er naturens lune og virke. Vi er prisgitt naturen og er hverken GUDS barn eller andre kun av våre foreldre. Kjære mørkemenn og kvinner, la andre få leve sine liv og realisere sin lykke.

Hilsen heterofil mann med barn. Lenge leve den personlige frihet! Å være mot den nye ekteskapslova betyr nødvendigvis ikkje å være mot homofil kjærlighet. Eg er mot den nye ekteskapslova fordi eg er mot at homofile og enslige skal ha rett til kunstig befruktning på statens regning.

At homofile får barn er ikkje naturlig sjølv om eg godt kan forstå det egoistiske ønsket dei har om å få barn. At staten skal betale for folks egoistiske ønsker er feil, anten det gjelder homofiles ønsker om barn, jenters ønsker om store bryster eller anna kosmetisk endring, gutters ønske om hårtransplantasjon og store bilar. Homofiles rettigheter har vi i partnerskapslova, og vi burde heller forbetre denne lova om noko er feil uten å gi rettigheter til statlig støtte til egoistiske ønsker om noko som er unaturlig.

Når man ser hva slags holdninger de menneskene som støtter en hat-lov har innser man straks at det er godt noen har gangsyn. Himmelen forby at noen av disse hatefulle menneskene noensinne skulle komme til makt. Barn trenger noen som elsker dem og tar hånd om dem. Det er ikke så nøye hvem det er, så lenge kjærligheten er tilstede.

Du er et godt menneske med gode og sunne holdninger. Det er godt å se at noen evner å forene integritet og bissniss. Jobben du gjør for de som vanligvis havner på utsida, tilliten du viser og ansvaret du gir dem gjør at de kan rette ryggen og vise at de også kan.

Jeg skulle ønske at vi på min jobb kunne gitt dem noe av det samme, men helsevesenet evner stort sett å rive ned mer enn de bygger opp, dessverre. Lykke til med jobben videre! Takk for kloke tanker i en tid som haterne stimler sammen for å skjemme vakre Kristiansand.

Barn starter relativt tidlig å identifisere seg, spesielt med forelderen av samme kjønn som dem selv. Slik at en gutt med to mødre, eller jente med to fedre vil føle savn etter rollemodeller av samme kjønn. Hva med alle de koreanske adoptivbarna som reiser kloden rundt for å finne sitt opphav? De har som oftest gode adoptivforeldre, men likevel reiser de. Fordi biologi ikke teller?

Du har forfattet et av de beste homofob-innleggene jeg noensinne har lest. Det skal du ha. Du har mange interessante argumenter som vi bør dra en diskusjon på over en pils eller sju. Men det glipper noen steder. I ble det, for første gang; født flere barn utenfor enn innenfor ekteskap i Norge.

Det ser ut til at mange ønsker å bli alenemødre for å skaffe seg en kjapp inntekt. De fleste som får barn utenfor ekteskap er i et etablert samboerskap. Jeg er en heterofil mann, født av heterofile foreldre. Det betyr ikke at jeg er lykkelig. Det virker det som om du tror. Lykke til med din svertekampanje.

Jeg vil kjempe mot den med alle midler, men aldri nekte deg din rett til å si hva du mener. Det er for snålhoder som deg ytringsfriheten er laget. Synes det går for langt, når man hevder at det er "ekstremisme" å være uenig i de nye lovene. Uten å ta stilling til spørsmålet, synes jeg at motstanderne av loven har like stor rett som de homofile til å mene noe om dette, uten å bli kalt ekstremister.

Det er vel kanskje like ekstremt å hevde at homofili er naturlig, som det motsatte? Jeg spørger Kun, mit Kald er ei at svare. Jeg liker de holdningene jeg ser. Men dere under her, svar meg på en tiing, hvor har dere det fra at barn av homofile har dårligere kår enn andre, og hvorfor tror dere de vil miste rollemodeller av motsatt kjønn? Mine mannlige rollemodeller inkluderte to bestefedre i tillegg til min far. Så har du naboer, tanter, onkler, venner av foreldre og foreldre til barnas venner, barnehage og skolepersonale osv.

Kvinnelige rollemodeller etter samme mønster. Og hvordan skiller en mellom naturlig og mer naturlig? Det er naturlig å være venstrehendt, men mer naturlig å være høyrehendt?! Er jeg mindre naturlig enn min samboer da jeg har diabetes og adhd, samt er venstrehendt, altså avvik fra normalen. Er det dette en karakteriserer som mindre naturlig? Ingen skal tvinge dere til å produsere lesbebabyer? Biologisk tilknytning har vært irrelevant for en del adoptivbarn i mange år allerede, hva er forskjellen?

Dere taler kun på egne vegne og sier det er på barnas vegne, og jeg venter enda på det argumentet som forklarer et reellt problem med å vokse opp i et homofilt hjem. Jeg vet ikke med sikkerhet om du er kjent med forplantningslæren. Men det er "tilfeldigvis" slik at det trengs en mann og en kvinne for lage et menneske barn. Da er det vel ment fra naturens side at barn skal vokse opp med en mor og en far.

Det er helt forferdelig, ja — det minner mest om et mareritt — at homofile par og enslige har tillatelse til å adoptere. Men man kan jo håpe at det problemet bare er av midlertidig art. Enkjønnet formering finner sted hos andre og laverestående dyrearter.

Dette ser ut til å bære galt av sted. Hvorfor må barnevernet ta hånd om stadig flere barn? Hvorfor havner så mange kvinner på krisesentra?

Hvorfor øker problemene med narkotikamisbruk, kriminalitet og arbeidsledighet? Det har naturligvis mange årsaker.

Alt dette hater jeg. Alt dette var, om ikke nødvendigvis ukjent; så i hvert fall ikke "hverdagskost" da jeg vokste opp på og tallet. Fremdeles hadde vi det bra — forfallet hadde ikke kommet til landsbygda ennå på den tida. Da vi nordmenn, ikke jeg; da jeg ikke var så heldig å leve den gangen hadde det som best — i etterkrigstida — var det virkelig andre takter enn i dag. Jeg har forstått det slik at "rampete" barn og unge den gang — hvis de skulle gjøre noe skikkelig ulovlig — gikk på epleslang eller smugrøykte.

Den alvorligste "forbrytelsen" jeg gjorde som umyndig var å måke en terasse og kaste snø og is over rekkverket, og isen ødela et par eternittplater på veggen på vedskjulet. Det var et hendelig uhell. Dette skjedde tidligst i , senest i Sånn for å ta et eksempel på hvordan det gikk for seg i de gode gamle dager….

Nå — etter det moralske forfallet som kom for alvor utover tallet — er situasjonen håpløs. Helvetet har beklageligvis — men naturligvis — kommet til bygdene. Simpelt tyveri er ikke lenger morsomt, spesielt og sjokkerende. Nå skal de istedet utøve omfattende hærverk eller grov vold, med fullt overlegg — de skal bruke narkotika og lage "lausunger".

Det er kanskje naturlig at det oppstår problemer når folk ikke vet hvem de er og hvor de hører hjemme. Grensene mellom rett og galt og mellom moral og umoral viskes ut, sakte men sikkert. Dessverre — sakte — så sakte at man ike merker det før det er for sent. Man trenger trygge rammer, man trenger identitet; man trenger stabilitet.

Vi er mennesker, ikke roboter. Her er oppløsning av kjernefamilien et viktig punkt. Fra fellesskapets midler — bl. Det kan tyde på at det trengs endringer i støtteordningene, og at det blir utført altfor få aborter. Kunstig befrukting ville vært oppfunnet av Satan, hvis han fantes.

Man har ingen garanti for å leve i 20 år etter å ha donert kjønnsceller. Man kan dø et par timer senere. Skal man ha barn, får man finne seg i å lage dem selv, og det med en samboer av motsatt kjønn. Om man ikke bryr seg om å gifte seg, får man i det minste bo sammen til barna har fylt Om ikke enda lenger.

Er man steril alternativt ikke ønsker samliv med en person av motsatt kjønn, eller ingen i det hele tatt , kan det — for alt jeg vet — tyde på at det fra naturens side ikke er meninga at man skal bli forelder — at man rett og slett ikke er skikka til den rollen. Vi må omtale unødvendig adopsjon og kunstig befruktning som hva det er — eller for sikkerhets skyld; hva det ser ut til å være: Umoralsk — rett og slett styggedom — noe truer med å ødelegge våre og våre etterkommeres liv.

All heder til Nina K. Monsen, Steinar Lem m. Vi må diskutere og krangle om det vi er uenige om — ikke det vi er enige om. Mens vi kan, mens vi enda til en viss grad har ytringsfrihet.

Det snakkes om at homofile skal behandles pent. Det er det få som nekter for. Men hva med å diskutere de store linjene — at samfunnet oppløses — at det raskt forandres til det ugjenkjennelige — at velferdssystemet står i fare for å gå konkurs — at vi trekkes stadig dypere ned i gjørma? Dét er ikke politisk korrekt, må vite. Man skal ikke følge med på nyhetene. Man skal være sosialdemokrat, tolerant, historieløs og kunnskapsløs — helst dum som et knekkebrød — og bejuble alle slags mer eller mindre idiotiske og dårlig gjennomtenkte påfunn fra ulike grupperinger.

Den meget omtalte ekteskapsloven er et godt eksempel på dette. Uten å mukke eller blunke — definitivt uten å rope varsko. Da blir man kalt mørkemann, rasist, nazist eller noe annet utslitt, misvisende og innholdsløst. Det bør forsåvidt ikke overraske — i våre dager skal visst det meste ødelegges. Jeg etterlyser en interessant, saklig, grundig og sivilisert debatt. Gjerne om samtlige av de temaene jeg har nevnt her.

Alt henger sammen — det gjør det riktignok komplisert, men også desto mer interessant, og desto viktigere å tilegne seg kunnskap både før man uttaler seg og ved å diskutere. Jeg synes det er et fint bilde, og jeg forstår at du reagerte på det negative brevet i fra din sinte ekskunde. Men jeg synes du surrer litt, når du blander dette hatske brevet, religiøse utspill og Monsens uttalelser — i en grøt og stempler det som homofobi.

Eller kanskje du bare har slukt Dagbladets velregisserte kampanjejournalistikk? I sin kamp for ekteskapsloven, valgte Dagbladet systematisk ut de mest ekstreme og usympatiske røstene til å argumentere i mot ekteskapsloven. Moderate og nyanserte kritikere, positive til homofilt ekteskap, men som likevel hadde innvendinger i forhold til barnas rolle — ble systematisk tiet i hjel.

Regjeringens endringer av barneloven, ekteskapsloven og bioteknologiloven — førte til en juridisk nedgradering av biologisk tilknytning mellom far og barn. Fedre ble redusert til omsorgspersoner, som enkelt kan erstattes av medmor eller stefar. Feminist- og homolobbyen har framstilt degradering av farskapet — som et framskritt for likeverd, toleranse og kjærlighet. Og naive Dagbladlesere sluker det hele rått…….

Dette er en bevisst strategi for å øke omsetningen. Greit med å kommersialisere politiske standpunkter, er blitt gjort før dette i andre saker. Bra at noen tør å stå rakrygget i en kommersiell bedrift. En liten ting til "Knut".

Hvordan du får KrFs uttalelse om homofili som «unaturlig», og «en trakassering og latterliggjøring av Guds skaperverk". Til å bli omtanke for "barnets beste" sier vel litt. Når det gjelder kristne som "har barnets beste" i tankene, er vel følgende spørsmål relevant. Er det barnets beste å få forhuden skåret vekk fordi religionen sier det? Omskjæring av guttebarn hylles som "sunt" og hygienisk av kristne. Når det kommer til kristne og jødiske "tradisjoner" er "barnets beste glemt og dysset ned.

Hvem er de til å rette på "Guds" skaperverk? I Sverige omskjæres guttebarn av jødiske prester, uten bedøvelse når de er ca 2 mnd gamle. Har aldri hørt KrF bry seg om det. Her bruker barns rettigheter som påskudd for religiøse synspunkter. Barns beste er å ha noen som er glad i dem og beskytter dem. Og ja, barn har rett på å vite hvem som er deres biologiske far eller mor.

Men å skjule kristne fordommer i "barnets beste" er ynkelig av voksne mennesker. Loven har ikke tatt hensyn til barnets rettigheter når det gjelder rett til å skjenne sine biologiske foreldre, og det skal den ha kritikk for. Det understreker bare at myndighetenes plikt til å i det minste følge barnekonvensjonen ikke blir tatt alvorlig. Men mørkemenn og kvinner skal ikke bruke barnekonvensjonen som skalkeskjul for egne fordomsfulle meninger!!!

Håper krf synker godt under sperregrensa ved neste valg. De vil ikke bli savnet. Kjære medmenneske; Vet du ikke at gud blir vrang når folk ikke gjør som han har bestemt? Her er et innlegg fra en annen debatt, som kan være relevant:. Det er stikkordet, og det kunne stå som Kr. Tilbake til de bibelske påbud, forbud, påbud, forhud etc. Du skal ikke ha andre guder enn MEG. Du har fått utdelt fri vilje, men faen ta deg om du ikke bruker den akkurat som det står i boka!

Og han spesiallaget et evig brennende torturkammer for sånne som ikke tror på dét! For etter at du er død, sogar. Man kan jo lure på hva det er for en heller slett trusel: Passe pzycho type det der. Fred Flintstone hadde i det minste et liten grønn flyvende marsboer med antenner til å representere den spirituelle siden ved sitt vesen.

Men når man mener mennesker skal styres av et fantasifoster, og tilogmed et sådant med svært dårlige manérer, da må det være tillatt å spørre om ikke Mr. Høybråten burde tenke seg om en gang til. Jeg stiller meg ofte det samme spørsmålet selv, men uten ordet "lite". Det ser ut til at det nesten ikke er grenser for hva som blir godtatt i dag.

Flott og modig gjort av Stormberg-grunderen! Jeg har all respekt for folk som tør utfordre det bestående. Bare slik kan verden gå videre. Selv kjemper jeg mot et inngrodd system når det gjelder omsorg for og samvær med barn. Mer om dette på http: Takk for mange gode kommentarer!

Flere balanserte og gode synspunkter som fremkommer, selv om jeg ikke er enig i alle. Homofiles rett til å adoptere barn og homofile som foreldre, er poenger som tas opp både av Ørjan og Knut. Dette er en viktig del av debatten. Jeg mener personlig at homofile par skal ha samme rett som hetrofile par, både til å få barn og til å adoptere. Stort utvalg av reklamejakker; Skalljakker, seilejakker, fritidsjakker, fleecejakker, parkas, og dunjakker mm. Send oss en forespørsel for tilbud.

Vind- og vanntett til mm. Elastisk snor med justerbare st Avtagbar og husterbar hette. Hetten og jakkens nederkant har sn Glidelås sentrert i front. Hetten og jakkens nederkant har snøring. Elastisk snor med justerbare stopper Hetten og jakkens nederk Frontlommer med to-veis glidelås i kontrastfarge. Symmetry er ekstra myk fleece med ant Avant er en unisex vind- og vannett lettvektsjakke med kon Innsvinget midje for be Flatlock detaljer i kontrastfarge.

GLORY BØSSE HOLE PORN DATING SIM

: Olajakke menn finn mine annonser homo

Olajakke menn finn mine annonser homo 523
NORSK SEX DATE PORNSTAR ESCORTS HOMO Er jeg mindre naturlig enn min samboer da jeg har diabetes og adhd, samt er venstrehendt, altså avvik fra normalen. DU er litt av et forbilde til de barn må jeg si! Du har mange interessante argumenter som vi bør dra en diskusjon på over en pils eller sju. Dette er imidlertid hverdagen for mange homofile i Norge i dag. I forhold til flyskrekk er homofobi som ebola kontra forkjølelse.
Homo eskorte københavn bella Vis det i såfall skal være så ille. Men escort par bøsse erotick massage er klart, hvis alle er like gode omsorgspersoner og biologi ikke har noe å si så henger det vel på greip det og…. At man ikke er nødt til å tro på «belønning» i regi av å komme til himmelen, nirvana, osv ved å gjøre gode gjerninger. En helt vanlig bilde av to mennesker og en hund på tur. Det er naturlig nok ikke et krav om å for eksempel være personlig kristen, muslim eller hindu — men å ha en innstilling der det finnes en åndelig dimensjon i livet også. Vil bare si at jeg er meget stolt over holdningene som du kommuniserer Steinar.

BØSSE STOCKHOLM ESCORT NURU MASSAGE BLOWJOB

Hei — ref kommentar om ekskluderende politikk i speiderforbundet: Speiderbevegelsen har en formålsparagraf som også innebærer et punkt om å være åpen for gud. Det betyr at speidere verden over har et åpent forhold til en religiøs dimensjon, uavhengig av religion.

Norges speiderforbund ønsker å ha denne dimensjonen i alle speidergrupper — og dermed etablerer vi ikke speidergrupper som per definisjon ikke har denne åpne innstillingen til at det kan være en religiøs dimensjon. Hvordan hver og en praktiserer eller forholder seg til dette, blir et personlig spørsmål, men det samtales om temaet i speidergruppene.

Det er naturlig nok ikke et krav om å for eksempel være personlig kristen, muslim eller hindu — men å ha en innstilling der det finnes en åndelig dimensjon i livet også. Derfor har vi ikke grupper i Norges speiderforbund som per definisjon tilhører Human-Etisk forbund — for eksempel. Jeg var ikke klar over at NSF har stilt som krav at speidere må være åpen for gud for å kunne være med som speidere. Jeg ser sakene du har linket til er fra , og jeg vet ikke om dette fortsatt praktiseres av Norges Speiderforbund, men skal ta saken opp med NSF.

Norges Speiderforbund er en organisasjon med en lang og stolt historie i forhold til samfunnsansvarlig, naturvern og friluftsliv. Organisasjonens verdigrunnlag har mange fellesnevnere med Stormbergs verdigrunnlag. Stormberg har inngått langsiktige samarbeidsavtaler med tilsammen 9 organisasjoner, og vi stiller ikke krav til hvordan organisasjonene skal drives eller praktisere sitt verdigrunnlag.

Denne holdningen gir oss en uavhengig rolle i forhold til organisasjonene: Vi står ikke inne for hvordan organisasjonene drives og vi kan utfordre organisasjonen dersom vi mener deler av organsisasjonens virksomhet ikke er i tråd med Stormbergs verdigrunnlag. Vi kan gjerne samarbeide med organisasjoner vi er uenig med, men forholder oss retten til å kritisere og forsøke å bidra til endring dersom vi mener det er nødvendig. Jeg kommer tilbake til denne saken når jeg har fått svar fra dagens generalsekretær i NSF.

Synes det er kjempeflott at dere her tar så tydelig avstand fra eksluderende holdninger i samfunnet og i tillegg ønsker å bli enda tydeligere på hvor viktig inkludering er for Stormberg. Det er imidlertid en liten ting som skurrer for meg, og det er deres samarbeidspartner — Norges Speiderforbund. Tross alle fordommer og dumme mennesker, det tristeste med hele saken er dette: Det er utrolig kjedelig å tenke på at det fremdeles i var et "spennende grep" å bruke homofile i reklame.

På noen områder er mennesker fremdeles på apestadiet…. Takk for kommentaren, Elin! Synes du sa det veldig godt: Gir håp til både alderdom og kjærlighet. Hyggelig å høre at du liker konseptet. Jeg beklager at enkelte av jakkene du har kjøpt fra oss ikke har svart til forventningene. Vi har en lav reklamasjonsgrad, og jobber kontinuerlig for å redusere den ytterligere. Glidelåser er noe av det vi har forsterket de siste 2 årene. Er det feil med noen av våre produkter, så får du nytt plagg.

Vi gir 3 års garanti på alle våre produkter: Vil man tjene en drøss med penger lønner det seg sikkert å føye seg for alle slags kunder. Men vil man egentlig ha de kundene? Minnes om min bror som jobbet i en butikk kjede skal ikke nevne hvilken av de som assisterende butikksjef. En dag på jobben ble han vitne til at en av arbeiderne, som var utlending, ble skjelt ut med sterkt rasistisk språkbruk. Han kastet så å si kunden rett ut av butikken.

Butikk kjeden krevde at han ga en unnskyldning for at han kastet ut denne kunden. Det nektet han selvfølgelig å gjøre. Men det var da tydelig viktigere for denne bedriften å beholde denne kunden en å komme opp i en mediesak hvor de kunne si at de ikke var rasistiske.

Skjønner meg ikke helt på den, du. Mye ros skal dere ha! Så utrolig flott at dere ikke lar dere skremme av en kvalm eks-kunde. Synes bildet var veldig koselig, jeg. Et godt voksent homse-par med sunne interesser. Jeg har kjøpt Stormberg produkter før, men vil være mer bevisst på og velge akkurat Stormberg fra nå av, hvis jeg kan! Dere vinner flere kunder enn dere taper på dette.

Skal spre budskapet til alle mine venner. Vi lever tross alt i …. Jeg blir mer og mer stolt over å være kunde hos Stormberg. Etter å ha lest en del om hva Stormberg står for og hvilket engasjement de har velger jeg bevisst Stormberg når jeg skal ha nye tur- og fritidsklær. Vi får litt verbal juling av og til når vi utfordrer fordommer og står for det vi mener, så det varmer godt å få hyggelige kommentarer: Har skrevet en bloggpost om dette: Hei Stein Jeg har referert til det Try sier i denne saken: Hei Steinar, du refererer til at "reklameguru" Try sier at "annonsen er støtende".

Han sier vel ikke det…. Vil bare si at jeg er meget stolt over holdningene som du kommuniserer Steinar. Takk for hyggelig lesning. Jeg har fått et meget positivt inntrykk av Stormberg og selv om jeg ikke har kjøpt noe fra dere før så kommer jeg til å handle hos dere nå!

Takk skal du ha, Tor! Det er dessverre fortsatt mye fordommer i Norge, blant annet i forhold til homofile. Jeg har tro å få frem fordommene som eksisterer i samfunnet. Debatten som følger kan være med på å utfordre fordommene.

Jeg synes det er tøft og modig av Steinar Olsen og Stormberg å stå for politiske meninger, både i sine holdninger og i sine reklamekampanjer. Det er et steg å gå fra å gi inntrykk av en holdning på en blogg, til det å ta det med i sine kampanjer. Skyggen sier politisk agenda ikke bør blandes inn i markedsføring — men hvis ingen våger utfordre normene hadde store deler av all reklame bestått av unge, hvite, heterofile mennesker, gjerne med et utseende og en kropp som ikke akkurat er et naturlig ideal.

Det blir ingen forandringer om alle bare snakker om det de ønsker, i stedet for å vise noe i praksis. Å miste noen kunder er en fare når noen tørr vise en mening på denne måten. Ja, kunden har alltid rett, men ingen tvinger noen til å kjøpe Stormberg. Det finnes mange andre alternativer. Selv har jeg Stormberg som absolutt førstevalg på denne typen varer, nettopp på grunn av samfunnsengasjementet og holdningene!

Jeg var tidligere en fornøyd eier av en Stormbergjakke. Det er inspirerende å se en bedriftsleder som er villig til å sette sine holdninger for inkludering ut i praksis, Steinar. Jeg tror Try hadde rett i at dette var et vågalt grep, som vil provosere noen og inspirere andre.

Jeg ble inspirert, og jeg tror de av oss som omfavner inkludering har fremtiden foran oss. Skyggen; eller man kan se det som noen som har mot til å stå for det man mener, både med eget navn og bedriftens navn for å bedre verden — noe som resultatet til Stormberg er et tydlig bevis på at kundene vil ha. Det pussige er at herr Stormberg ikke bryr seg om at en del kunder finner bildet støtende. Uansett om man mener en slik reaksjon bygger på fordommer eller ikke, burde en følge vanlig kotyme i markedsføring i stedet for å blande inn en politisk agenda.

Skulle jeg drive markedsføring, ville jeg aldri finne på å blande inn egne synspunkter som ikke har noe med produktet, distributøren eller produsenten å gjøre. Støter man en del av sine kunder, kan de fort reagere med å velge andre produkter i stedet.

Kunder har nemlig alltid rett — det vi si at det er deres preferanser som bestemmer salget, ikke selgerens. Personlig finner jeg Steinar Stormbergs omtale av deler av sitt kundegrunnlag mer støtende enn selve bildet. Tror han at potensielle kunde men annen oppfatning synes det er så lett å handle med en som er så nedlatende mot dem? For å kommentere hva som er naturlig og ikke: Det er naturlig at kvinner og barn sammen er de eneste som kan lage barn, det er også naturlig at folk skal dø av for eksempel tuberkulose, og det er naturlig at du bruker de beina du har fått, til å komme deg steder, og ikke bilen.

Tidligere var det sånn ja, men tidene forandrer seg! Vi blir vaksinerte, vi kjører bil og fly, og vi benytter oss av den teknologien og de verdiendringene vi har sett i samfunnet gjennom tiden. Og folk er sterile, og folk er homofile, la de få barn! Og la de, som voksne og vel så ansvarlige foreldre som andre, få barn som de er glad i og vil gi et godt liv.

Forhåpentligvis blir trangsynte folk snart litt rundere i kantene mot dem de ikke i utgangspunktet liker, og kanskje kan vi da slippe å diskutere temaet mobbing? Vær åpne for nye og "farlige" ting, og du kan risikere å berike livet ditt med livsglade omgivelser! Det burde ikke være noe tvil om at seksuell legning ikke har betydning for omsorgsevnen.

Jeg har tidligere skrevet en bloggpost om noe av det du er inne på i din kommentar: Om slike parametre ikke er kontrollert for i de ulike studiene noe de ofte ikke er kan man ikke konkludere som ovenfor i debatten her med at homofile er bedre skikket som foreldre. Det blir en feilslutning og det er ikke bare i denne debatttråden feilslutningen florerer. Som et hele viser dette forskningsfeltet at man ennå ikke vet noe særlig om dette…verken til eller fra.

Oppvekst avhenger vel mest av foreldreegenskaper og ikke så mye av legning. Homofilien vil vel helst ha utslag på muligheter til identifikasjon med forelderen i de tilfellene der de homofile har annet kjønn enn barnet. Men det er klart, hvis alle er like gode omsorgspersoner og biologi ikke har noe å si så henger det vel på greip det og….

I siste tilfelle må jo argumentet bli at de homofile også vil ha barn som er så "eget som mulig". Det jeg undrer meg over da er at argumentene for retten til homofilt foreldreskap nettopp bygger på at biologien i fremskaffelsen av barn er irrelevant. Noen av forkjemperne som ser dette eller? Bildet du viser er vel et av de minst provoserende bildene jeg har sett. Et bilde kan tolkes på svært mange måter. Jeg ble minnet på en far som var dårlig til beins en periode og trengte litt støtte når han ønsket å gå en tur.

At det er et homofilt par som er avbildet kan jeg ikke skjønen er problematisk, og slik jeg har forstått det favner bunken av reklamebilder Stormberg bruker ganske bredt. Det tror jeg er en god strategi.

Jeg lar meg stadig forundre over hvor provosert noen kan bli over at andre gjør det vakreste og uskyldigste man kan gjøre her i verden — å være glad i et annet menneske. Som en gift, heterofil mann har jeg aldri opplevd at noen ser stygt på meg når jeg holder kona mi i hånden i Markens. Ingen har noengang reagert når vi har kysset offentlig og det er vel de færreste som har tenkt tanken om å skrive et rasende blogginnlegg når de har sett oss gå med barnevogna.

Dette er imidlertid hverdagen for mange homofile i Norge i dag. Det som er helt naturlig for oss som er heterofile, fortoner seg som en uoppnåelig drøm for de fleste homofile. Tenk hvis du måtte tenke deg om to ganger hvis du ville danse med den du er glad i på byen i frykt for å havne i trøbbel — jeg hadde blitt gal!

Vi tillater oss å diskutere om homofile burde få lov til å gifte seg på lik linje med oss andre, vi diskuterer deres omsorgsevne eller hvorvidt vi synes det er ekkelt å dusje sammen med noen som er homofil.

Det eneste legningen forteller oss om et annet menneske er hvilket kjønn man er glad i — bortsett fra det er det ingenting som skiller oss. Det er lett å se de klare parallellene mellom dagens homofobi og og tallets kamp mot rasisme. SOS Rasisme måtte bruke mye tid å krefter på å fortelle oss at våre nye landsmenn var akkurat som alle oss andre — selv om de var litt mørkere i huden.

Vi nordmenn måtte opplyses om at innvandrerne ikke var slemme og at de ikke kom for å gjøre oss noe galt. Vi er forskjellige utenpå — men inni er vi like, var det store slagordet. Vi er selvsagt ikke i mål med kampen for rasisme i Norge, men alle innvandrere og mørkhudete har i det minste alle de samme formelle rettighetene. Trangsynte mennesker vil alltid ha et behov på å rakke ned på andre mennesker som ikke er helt som dem selv — det være seg mørkhudete, homofile, psykiske utviklingshemmede eller folk som bor ute i distriktene for den saks skyld.

Jeg vil i denne omgang ikke gå inn på hva jeg synes om statskirkens behandling av homofile, annet enn at jeg skulle ønske at biskopene og prestene i Norge kunne være like inkluderende mot de homofile i dag som de i sin tid var i kampen mot rasisme. I sin tid var biskopene, regjering, storting og til og med Kongen krystallklare i forhold til rasisme — det hadde vært fint om de kunne børste støvet av sine gamle taler om toleranse og inkludering og anvende dem like rundthåndet i homofili-debatten i dag.

Det er når vi slutter å se på mennesker som individer men som grupper at problemene som regel begynner å komme. Selvfølgelig finnes det usympatiske homofile og homofile som ikke burde ha omsorg for barn, men dette er pga. At folk kan bli kvalme og opprørt av et bilde av to voksne menn som er ute å går tur med hunden virker ganske utrolig på meg — det høres ut som en historie om noe som skjedde på tallet.

Denne debatten har til tider så høy temperatur at det ville vært forventet av mange at en med mitt standpunkt skulle be alle som er i mot homofile å dra til helvete og skamme seg. Det vil jeg ikke gjøre — i stedenfor vil jeg oppfordre dem som ikke er enige med meg til å gå i seg selv å tenke på hva de ville følt hvis det som var mest naturlig for dem i hele verden skulle bli sett ned på og gjenstand for debatt. Det å være glad i et annet menneske er det vakreste som finnes — og hvis det mennesket i tillegg er like glad i deg er jo lykken komplett.

Ikke la oss legge oss opp i hvem som glad i hvem — la oss heller være glade for alle som finner kjærligheten og lever i fred og fordragelighet med hverandre. Dette er første gang jeg har blitt imponert over hvordan et selskap velger å markedsføre seg og drive omdømmebygging med positive handlinger fremfor resirkulerte floskler. Det gleder meg at dere som privat foretak står som et levende eksempel på en suksessrik bedrift som evner å ta på seg oppgaver utover det som pålegges av det offentlige.

Jeg la faktisk ikke merke til at det var to menn som leide. Har sett bildet før, og la bare merke til den gode stemninga i det. De som argumenterer mot ekteskapsloven utfra barnas beste, er overhodet ikke opptatt av barnas beste.

Ingen av dem har gjort noe for å finne ut hvordan barna det snakkes om egentlig har det. Nina Karin Monsen skriver feks langt og lenge om det å mangle en far, uten å fundere sine skriverier på en eneste psykologisk vitenskapelig undersøkelse.

Far har plutselig blitt så utrolig viktig i debatten om barneoppdragelse, men så dukket det altså nylig opp en undersøkelse fra Danmark, som indikerer at barn av lesbiske har mindre sjanse for å utvikle psykologiske problemer enn barn av heterofile. Der forsvant plutselig viktigheten av den heterofile kjernefamilien.

Barna til de lesbiske klarer seg faktisk bedre. Hvordan skal Nina Karin Monsen forholde seg til det? Skal hun begynne å skrive om den ødeleggende effekten av å ha en far? Heldigvis for henne, er det hinsides motstandernes verdighet, å gjøre noe slikt. Far skal nok få være i fred, fra de lesbiskes angrep. Karl Johan vil ikke komme til å fylles av horder av lesbiske som krever en ekteskapslov som nekter fedre å oppdra barn, fordi fedre ikke er bra for dem, slik vi så indremisjonsfolkene gå til angrep på de lesbiske i forkant av ekteskapslovens innførsel.

Det er ikke nytt, dette med at homofiles barn klarer seg bra. Det finnes mange undersøkelser på dette fra før. Det har aldri vært noen tvil om at homofiles barn klarer seg minst like bra som andres barn. Likevel er "barnas beste" det argumentet man får igjen og igjen, fra folk som ikke har peiling. Den gamle ekteskapsloven diskriminerte de barna oppratt i homofile parforhold som i alle tilfelle var der og alltid vil være der. Motstanderne av ekteskapsloven er ikke mer bekymret for barns velvære enn at de hadde som mål å komme tilbake til den tilstanden.

De hadde ingen skrupler ved å skulle straffe barna for å ha feil foresatte. Moralens voktere har det med å ende opp med å gjøre umoralske ting. Ikke er jeg religiøs, men jeg blir rett og slett kvalm av all denne homse-propgandaen folk alltid skal fremheve.

Man kan ikke se noe sted lenger uten at det er homofile der og det er et feilaktig bilde. All mediafokuset på homofile får det til å fremstå som om det er så mange fler enn det det egentlig er.

Ytringsfrihet går faktisk begge veier. Vi har faktisk limitert ytringsfrihet idag, det er en illusjon. Hvordan kan du mene at det er den rådende mening å anerkjenne homofiles rett til ekteskap, evt. Kanskje det er slik det er på Internett, de unges domene, men ikke på landsbasis. Jeg hører så mye dritt om homofile fra folk, noen unge, mange gamle, at jeg er overlykkelig over å ha blitt oppdratt av liberale foreldre. Mennesker er mennesker, homofile også. De fortjener respekt, uansett hva man mener om retten til å adoptere.

Gud er død, homofile er i aller høyeste grad levende mennesker. Greit, jeg vet at det er provoserende å skrive at "Gud er død". Det er bare min mening. Tro på hva dere vil. De som sier at homofili er en sykdom som kan kureres må da være sterkt selektivt dyslektiske. Det er homofobi som er en sykdom, men det spørs om den kan kureres.

I forhold til flyskrekk er homofobi som ebola kontra forkjølelse. Er ikke bare å sende folk på avvenning a la godt gammeldags flyskrekkurs, synes virkelig jeg ser det. Kanskje det kan være idé til en markedsføringskampanje. Tenk at vi ikke har kommet lenger i !! Igjen og igjen, og også i flere av kommentarene her, opplever jeg det samme: De som mener noe annet enn det som pr.

Jeg synes det er så utrolig merkelig at ytringsfriheten synes mest, eller aller helst kun, å gjelde dem som har den rådende mening. Når man skal argumentere mot de som har "gammeldagse" meninger, blir argumentasjonen ganske fort usaklig. Jeg blir også kvalm av KRF og deres argumentasjon. Jeg er for et tolerant og inkluderende samfunn. I dette samfunnet er også homofile menn og kvinner inkludert.

Samfunnet vårt måles i livskvalitet og homofile har like mye rett til livskvalitet som KRF velgere. De homofile nekter da ikke KRF å ha sine heterofile utøvende heterofili?

Hvorfor i all verden skal da KRF gjøre det mot de homofile? Jo det er mer naturlig å være heterofil i den form av at det naturlige er det store flertallet. Men faktisk er homofili like naturlig fra naturens side, i dyreverden er det mang et eksempel på utøvende homofili. Det er naturens lune og virke.

Vi er prisgitt naturen og er hverken GUDS barn eller andre kun av våre foreldre. Kjære mørkemenn og kvinner, la andre få leve sine liv og realisere sin lykke. Hilsen heterofil mann med barn. Lenge leve den personlige frihet! Å være mot den nye ekteskapslova betyr nødvendigvis ikkje å være mot homofil kjærlighet. Eg er mot den nye ekteskapslova fordi eg er mot at homofile og enslige skal ha rett til kunstig befruktning på statens regning.

At homofile får barn er ikkje naturlig sjølv om eg godt kan forstå det egoistiske ønsket dei har om å få barn. At staten skal betale for folks egoistiske ønsker er feil, anten det gjelder homofiles ønsker om barn, jenters ønsker om store bryster eller anna kosmetisk endring, gutters ønske om hårtransplantasjon og store bilar.

Homofiles rettigheter har vi i partnerskapslova, og vi burde heller forbetre denne lova om noko er feil uten å gi rettigheter til statlig støtte til egoistiske ønsker om noko som er unaturlig. Når man ser hva slags holdninger de menneskene som støtter en hat-lov har innser man straks at det er godt noen har gangsyn.

Himmelen forby at noen av disse hatefulle menneskene noensinne skulle komme til makt. Barn trenger noen som elsker dem og tar hånd om dem. Det er ikke så nøye hvem det er, så lenge kjærligheten er tilstede. Du er et godt menneske med gode og sunne holdninger. Det er godt å se at noen evner å forene integritet og bissniss. Jobben du gjør for de som vanligvis havner på utsida, tilliten du viser og ansvaret du gir dem gjør at de kan rette ryggen og vise at de også kan.

Jeg skulle ønske at vi på min jobb kunne gitt dem noe av det samme, men helsevesenet evner stort sett å rive ned mer enn de bygger opp, dessverre.

Lykke til med jobben videre! Takk for kloke tanker i en tid som haterne stimler sammen for å skjemme vakre Kristiansand. Barn starter relativt tidlig å identifisere seg, spesielt med forelderen av samme kjønn som dem selv. Slik at en gutt med to mødre, eller jente med to fedre vil føle savn etter rollemodeller av samme kjønn. Hva med alle de koreanske adoptivbarna som reiser kloden rundt for å finne sitt opphav? De har som oftest gode adoptivforeldre, men likevel reiser de.

Fordi biologi ikke teller? Du har forfattet et av de beste homofob-innleggene jeg noensinne har lest. Det skal du ha. Du har mange interessante argumenter som vi bør dra en diskusjon på over en pils eller sju. Men det glipper noen steder.

I ble det, for første gang; født flere barn utenfor enn innenfor ekteskap i Norge. Det ser ut til at mange ønsker å bli alenemødre for å skaffe seg en kjapp inntekt.

De fleste som får barn utenfor ekteskap er i et etablert samboerskap. Jeg er en heterofil mann, født av heterofile foreldre. Det betyr ikke at jeg er lykkelig. Det virker det som om du tror. Lykke til med din svertekampanje. Jeg vil kjempe mot den med alle midler, men aldri nekte deg din rett til å si hva du mener. Det er for snålhoder som deg ytringsfriheten er laget. Synes det går for langt, når man hevder at det er "ekstremisme" å være uenig i de nye lovene.

Uten å ta stilling til spørsmålet, synes jeg at motstanderne av loven har like stor rett som de homofile til å mene noe om dette, uten å bli kalt ekstremister.

Det er vel kanskje like ekstremt å hevde at homofili er naturlig, som det motsatte? Jeg spørger Kun, mit Kald er ei at svare. Jeg liker de holdningene jeg ser.

Men dere under her, svar meg på en tiing, hvor har dere det fra at barn av homofile har dårligere kår enn andre, og hvorfor tror dere de vil miste rollemodeller av motsatt kjønn? Mine mannlige rollemodeller inkluderte to bestefedre i tillegg til min far.

Så har du naboer, tanter, onkler, venner av foreldre og foreldre til barnas venner, barnehage og skolepersonale osv.

Kvinnelige rollemodeller etter samme mønster. Og hvordan skiller en mellom naturlig og mer naturlig? Det er naturlig å være venstrehendt, men mer naturlig å være høyrehendt?! Er jeg mindre naturlig enn min samboer da jeg har diabetes og adhd, samt er venstrehendt, altså avvik fra normalen. Er det dette en karakteriserer som mindre naturlig?

Ingen skal tvinge dere til å produsere lesbebabyer? Biologisk tilknytning har vært irrelevant for en del adoptivbarn i mange år allerede, hva er forskjellen? Dere taler kun på egne vegne og sier det er på barnas vegne, og jeg venter enda på det argumentet som forklarer et reellt problem med å vokse opp i et homofilt hjem. Jeg vet ikke med sikkerhet om du er kjent med forplantningslæren. Men det er "tilfeldigvis" slik at det trengs en mann og en kvinne for lage et menneske barn.

Da er det vel ment fra naturens side at barn skal vokse opp med en mor og en far. Det er helt forferdelig, ja — det minner mest om et mareritt — at homofile par og enslige har tillatelse til å adoptere.

Men man kan jo håpe at det problemet bare er av midlertidig art. Enkjønnet formering finner sted hos andre og laverestående dyrearter. Dette ser ut til å bære galt av sted.

Hvorfor må barnevernet ta hånd om stadig flere barn? Hvorfor havner så mange kvinner på krisesentra? Hvorfor øker problemene med narkotikamisbruk, kriminalitet og arbeidsledighet?

Det har naturligvis mange årsaker. Alt dette hater jeg. Alt dette var, om ikke nødvendigvis ukjent; så i hvert fall ikke "hverdagskost" da jeg vokste opp på og tallet. Fremdeles hadde vi det bra — forfallet hadde ikke kommet til landsbygda ennå på den tida. Da vi nordmenn, ikke jeg; da jeg ikke var så heldig å leve den gangen hadde det som best — i etterkrigstida — var det virkelig andre takter enn i dag.

Jeg har forstått det slik at "rampete" barn og unge den gang — hvis de skulle gjøre noe skikkelig ulovlig — gikk på epleslang eller smugrøykte. Innsvinget midje for be Flatlock detaljer i kontrastfarge. Vindtett og vannavisende e Formede sømmer og midje for b Innvendig stormklaff med hak Lukk Logg på Tilbake Be om nytt passord.

Ingen produkter i handlekurven. Jakker med logo skyve dating Jakker med trykk eller brodering. Drop shot mikrofleece-jakke med hel glidelås i dam.. Helar Profil AS Trygghet og personlig engasjement Vi er en komplett leverandør av reklame- og produkter til selskaper, kommuner, foreninger og organisasjoner. Gjennom personlig forpliktelse, bred kunnskap og med konkurransedyktige priser leverer vi profil og reklameprodukter til våre kunder.

Vi har lang erfaring i bransjen og vet hva det innebærer å tjene som en langsiktig partner. Hos oss finner du mange tusen profilprodukter. Finner du ikke det du leter etter på denne siden så ta kontakt så hjelper vi deg å finne rett produkt. Vi tilbyr dating en veldig sjenert fyr    Personlig service rachna singh dating bleier og fornektelse    Gratis digitalt korrektur gratis bla dating nettsteder    Kvalitetsprodukter propan veggen varmeapparatet hekte kit    Raske leveranser.

KRISTEN HOMO ESCORTEDATING